Voedingsadvies

3Care is ontstaan uit onze jarenlange ervaring als voedingstherapeuten. Wij ontdekten dat onze cliënten vooral behoefte hadden aan eenvoudige en doeltreffende ondersteuning voor meer gezondheid en vitaliteit. De meest voorkomende klachten vragen telkens weer om dezelfde aandachtspunten.

Darmherstel, buikvet verbranden en het aanvullen van tekorten vormen de top 3 van een goede basis in de gezondheidszorg. Snel en effectief resultaat, dat wil toch iedereen? Daarom 3Care. Samen onderweg naar beter.

Darmherstel
Gezonde darmen is een eerste vereiste voor je gezondheid. Darmherstel begint met het achterwege laten van gluten, suiker, lactose en gist. Wij bieden onze cliënten gratis unieke broodrecepten die heel eenvoudig en snel te maken zijn. Wie kan roeren, kan brood bakken. En ja, 3Care brood smaakt naar brood zoals het behoort te smaken. 
 
Buikvet verbranden
Reservevet wordt opgeslagen in buikvetTe veel buikvet is ongezond en een belangrijke bron van veel voorkomende welvaartsziekten. Snel afvallen door verbranding van buikvet is alleen gezond als de spiermassa behouden blijft en er geen tekorten ontstaan in het lichaam. Wij zijn expert op het gebied van overtollige vetverbranding, zonder verlies van spieren.

 

Zelfherstellend vermogen verbeteren
Een goed afweersysteem kan zich goed herstellen. Optimale voeding vraagt om een goede verdeling tussen koolhydraten, eiwitten en vetzuren in de juiste balans. Ook al doe je nog zo je best, het is bijna niet mogelijk om dagelijks binnen te krijgen wat het lichaam nodig heeft. Wij hebben ons altijd afgevraagd waarom er geen basis voedingssupplement bestaat dat hierin voorziet en alle benodigde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren bevat om tekorten te voorkomen. 3Care is hierop het antwoord. Maar éénmaal per dag innemen, als extra ondersteuning, om tekorten te voorkomen. Dit laten we je graag zien en ervaren.

 

3care_piramide-logo-cp